المؤلف = سيد أحمد، سارة أحمد
صباغة الأقمشة القطنية بالصبغة الطبيعية (قشور البصل الأحمر) للحماية من التأثيرات الضارة للأشعة فوق البنفسجية

المجلد 21، العدد 21، يوليو 2023

آية مصطفي العيشي؛ إيمان جمال غزى؛ يوسف عبد العزيز الحسانين؛ سارة أحمد سيد أحمد


Potential effects of onion skin, banana peel and apricot kernel powders on hepatotoxicity induced by carbon tetrachloride in rats

المجلد 20، العدد 20، إبريل 2023

هدير عبد المنعم عطا؛ عبير السيد حسن الخميسى؛ سارة أحمد سيد أحمد؛ يوسف عبد العزيز الحسانين


Potential effects of Silybum marianum L. seeds extract on obesity and other related complications in rats

المجلد 19، العدد 19، يناير 2023

مي محمد عبدالله سلامة رضوان؛ يوسف عبد العزيز الحسانين؛ عبير السيد حسن الخميسى؛ سارة أحمد سيد أحمد


Effect of brown algae ethanolic extract consumption on obesity complications induced by high fat diets in rats

المجلد 17، العدد 18، يونيو 2022

يوسف عبد العزيز الحسانين؛ ساره أحمد محمود فايز فايز؛ صفاء على الوصيف؛ سارة أحمد محمد سيد احمد


Nutritional status assessment in patients recovered from COVID-19

المجلد 15، العدد 15، يناير 2022، الصفحة 985-1000

سارة أحمد سيد أحمد؛ ميادة کمال الدين هاشم


Potential biological effects of gum Arabic on kidney disorders induced by arginine in rats

المجلد 15، العدد 15، يناير 2022، الصفحة 1015-1035

سامية السکوتى؛ يوسف عبد العزيز الحسانين؛ عبير السيد حسن الخميسى؛ سارة أحمد محمد سيد احمد


Bioactive compounds and antioxidant activities of brown algae collected from the shores of the Egyptian seas

المجلد 14، العدد 14، يونيو 2021، الصفحة 645-664

يوسف عبد العزيز الحسانين؛ سارة أحمد محمد سيد احمد؛ ساره أحمد محمود فايز فايز